woensdag 7 augustus 2013

I love summer TAG

Heee allemaal, 

vandaag doe ik de I love summer TAG !
Ik zag deze TAG in het filmpje van Diana van DisforDazzle
En nu ga ik hem ook beantwoorden :)1. Broek of rok?


Broek, ik draag in de zomer eigenlijk altijd shorts en nooit rokjes, ik heb er wel twee, maar die draag ik alleen bij dansen.

2. Cocktail of ijsje?


Uhm ijsje, want dat vind ik net iets lekkerder dan een cocktail.

3. Favoriete bronzer?


Mijn favoriete bronzer is de Essence sunclub shimmer bronzer. Hij heeft een hele mooie shimmer en ziet er vooral als je al iets bruiner bent heel mooi uit !!

4. Wat doe je op het strand?


Zwemmen !! Ik hou echt heel veel van zwemmen, dus als ik in een zwembad ben of als ik naar het strand toe ga zwem ik het liefst de hele tijd.

5. Hoe bescherm je jouw haar?


Ik bescherm mijn haar tegen de zon met de Wella frofessionals Lifetex sun color preserve cream. ze zeggen dat dit de kleur beschermt, maar het beschermt ook gewoon je haar. Ik kreeg deze verpakking een paar jaar geleden van een meisje die bij mij in het hotel was. En ik ben haar nog steeds heel dankbaar voor dit fijne product.

6. Zon of schaduw?


Uhm, ik denk allebei een beetje. Meestal lig ik even in de zon en dan ga ik weer even in de schaduw zitten om af te koelen. En daarna ga ik weer terug de zon in.

7. Favoriete zomergeur/bodyspray


Mijn favoriete geur is denk ik Loverdose van Diesel. Ik heb van deze parfum alleen een sample, maar hij is zoo lekker ! Hij is heel lekker fris en zoet.

8. Bikini, tankini of badbak?

Bikini, in een bikini komt mijn lichaam het beste uit en ik voel me er het comfortabelst in.

9. Favoriete nagellak?


Hmmm. Dat is een moeilijke !! Maar waarschijnlijk kies ik dan toch voor mijn mintgroene lakje van de HEMA. Dit is een longlasting nailpolish in de kleur 842.

10. Welke waterproof mascara gebruik jij?


Jullie hebben een tijdje geleden kunnen zien dat ik een waterproof mascara heb gekocht. Dat was de Essence all eyes on me waterproof mascara. 

11. Hoe ziet jouw perfecte vakantie er uit?


Afwisseling tussen lekker niks doen en avontuurlijke dingen :) 

Ik hoop dat jullie dit een leuke TAG vonden !!
x Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten